De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en kunnen met injecties miljarden doden

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en kunnen met injecties miljarden doden Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

Dr. Vernon Coleman “Ik waarschuw al vele, vele maanden voor de covid-19 injecties. Mijn eerste video’s over de reële gevaren werden vorig jaar gepubliceerd. In deze video ga ik bewijzen, zonder enige twijfel, dat het hele experimentele prikken programma onmiddellijk moet worden stopgezet. De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties […]

Het bericht De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en kunnen met injecties miljarden doden verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en kunnen met injecties miljarden doden was first posted on juni 4, 2021 at 5:38 pm.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl