Het Johannes Fontanus College te Barneveld en de coronaregels

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl Het Johannes Fontanus College te Barneveld en de coronaregels Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

Deze nieuwsbrief hebben wij ontvangen in onze mailbox: Om aan te geven hoe geweldig de “versoepelingen” gaan. Doordat mensen alles al hebben gehad, zoals de avondklok, afstand houden, xx mensen in je huis of je bent strafbaar, noem alle idiote maatregelen maar op, springen mensen vaak een gaat in de lucht over de versoepelingen. Niet […]

Het bericht Het Johannes Fontanus College te Barneveld en de coronaregels verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


Het Johannes Fontanus College te Barneveld en de coronaregels was first posted on juni 4, 2021 at 5:29 pm.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl