Lockdown geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel en mooi kunnen zijn.

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl Lockdown geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel en mooi kunnen zijn. Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

We leven in een tijdperk waar het gezonde verstand blijft groeien maar nog steeds het merendeel zeer oppervlakkig denkt en redeneert. Kennis moet deze mensen voorgeschoteld worden via een televisie of een krant met een bekende naam. Zo niet, dan is het niet echt. Exact zoals overheden hun burgers het liefst zien. Lockdowns nutteloos en schadelijk Uit […]

Het bericht Lockdown geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel en mooi kunnen zijn. verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


Lockdown geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel en mooi kunnen zijn. was first posted on juni 4, 2021 at 9:17 pm.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl