De Audiokrant afl. 40

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl De Audiokrant afl. 40 Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

De Audiokrant afl. 40 De veertigste editie van De Audiokrant is een feestelijke aangelegenheid. Rob Vellekoop draait sinds deze week 10 jaar mee met zijn nieuwssite DLMPlus en dat is een prestatie van formaat. Ik ga met Rob in gesprek over zijn drijfveer om bijna dagelijks artikelen te schrijven voor zijn pagina. De corruptie, het onrecht en eigenlijk alles […]

Het bericht De Audiokrant afl. 40 verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


De Audiokrant afl. 40 was first posted on juni 5, 2021 at 10:40 am.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl