Goede raad is duur!

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl Goede raad is duur! Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

Goede raad is duur! Mogelijk zullen de nodige lezers het al vernomen hebben dat Wouter Raatgever is opgepakt in Groningen en dat hij vastzit in alle beperkingen. Dat ik daar niet bepaald rouwig om ben zullen menig column lezer ook wel van mij weten, want ik gruwelde gewoon van de talloze ongefundeerde verdachtmakingen die Wouter […]

Het bericht Goede raad is duur! verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


Goede raad is duur! was first posted on juni 5, 2021 at 7:48 am.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl