Haags handelen is de psychopathische norm

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl Haags handelen is de psychopathische norm Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

Haags handelen is de psychopathische norm De onkunde, in dienst van het machtsdenken, beheerst al decennia het Binnenhof. Dat is onwerkelijk, onbegrijpelijk, maar bovenal onaanvaardbaar. De wensen van de kiezers worden uit partijbelang, onder het motto van landsbelang maar ten bate van het eigenbelang van Kamerleden verkwanseld. Met een studie politicologie, bestuurskunde of economie ben […]

Het bericht Haags handelen is de psychopathische norm verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


Haags handelen is de psychopathische norm was first posted on juni 5, 2021 at 11:52 am.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl