Wat bezielt Bill Gates?

Deze content verscheen als eerst op CommonSenseTV.nl Wat bezielt Bill Gates? Een nieuw geluid. CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies

Wat bezielt Bill Gates? Nou ken ik hem uiteraard niet persoonlijk en dat moest ik maar zo willen houden ook. Ik denk dat ik een aantal fatsoensnormen spontaan uit mijn systeem zou laten schieten, indien ik hem tegen het nare lijf zou lopen. Wat staat mij dan zo tegen? Een succesvolle ondernemer die de ontwikkelingen […]

Het bericht Wat bezielt Bill Gates? verscheen eerst op CommonSenseTV.nl CommonSenseTV – Onafhankelijk Nieuws en Opinies


Wat bezielt Bill Gates? was first posted on juni 5, 2021 at 9:00 am.
©2021 “CommonSenseTV“. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at info@commonsensetv.nl